Activiteiten
Paes Vastgoed BV
kan U met de onderstaande activiteiten van dienst zijn:

 • Bemiddeling bij verkoop/verhuur van commercieel vastgoed
  Indien U op korte termijn Uw commercieel vastgoed wenst te verkopen of verhuren bent U bij Paes Vastgoed BV aan het juiste adres. Tevens beschikt Paes Vastgoed BV over een ruime eigen portefeuille van hoogwaardig commercieel vastgoed. Indien Uw commercieel vastgoed past binnen de selecte portefeuille van een van onze werkmaatschappijen, is het mogelijk dat wij zelf overgaan tot directe aankoop.
 • Bemiddeling bij verkoop/verhuur van woonhuizen
  Indien U voornemens bent uw woning te verkopen, regelen wij alle bijkomende zaken snel en discreet. Wij bieden een compleet pakket aan dienstverlening tegen een vast percentage van de verkoopprijs. Indien Uw woning past in de selecte portefeuille van een van onze werkmaatschappijen, is het mogelijk dat wij zelf overgaan tot directe aankoop.
 • Bemiddeling bij verkoop/verhuur van horecabedrijven
  De horecasector is voortdurend in beweging. Dagelijks wisselen bedrijven van eigenaar of exploitant. Het vinden van een geschikt horecabedrijf is een kwestie van vroegtijdig geïnformeerd zijn inzake het huidige en toekomstige marktaanbod. Indien Uw horecapand past in de selecte portefeuille van een van onze werkmaatschappijen, is het mogelijk dat wij zelf overgaan tot directe aankoop.
 • Aankoopbemiddeling
  Door de specifieke en zeer ruime kennis van de onroerendgoedmarkt is Paes Vastgoed BV de juiste partner in de zoektocht naar uw winkel, kantoor, horecabedrijf of woning. Wij voeren namens U de prijsonderhandelingen en garanderen de beste aankoopprijs.
 • Taxaties en waardebepalingen
  Voor de waardebepaling van uw bedrijf of onroerend goed bent U bij Paes Vastgoed BV aan het juiste adres.
 • Hypotheken en financieringen
  Door ons uitgebreide netwerk van relaties kan Paes Vastgoed BV objectief en onafhankelijk voor U bemiddelen bij het verkrijgen van een hypotheek of financiering.
 • Projectontwikkeling
  Participatie in diverse nieuwbouw- of renovatieprojecten onderstreept dat Paes Vastgoed BV als een volwaardige partner kan worden gezien.
 • Vastgoedbeleggingen
  Paes Vastgoed BV kan U adviseren bij al Uw vastgoedbeleggingen. Ons bedrijf beschikt over een ruime internationale portefeuille van beleggingsobjecten.